LEVERINGSTIDER

LEVERINGSTIDER

Vi leverer varer fra vårt lager på Hov alle hverdager. Bestiller du innen kl. 14 og vi har varene på vårt lager, så sender vi samme dag. Fra vårt lager på Hov bruker vi Posten på småpakker og Bring på større pakker. I Sør Norge kommer varene frem påfølgende dag og til Trøndelag tar det gjerne en dag mer og til Nord Norge 2 dager . Avtalen vi har med Posten er at pakker og brev skal leveres til kontoradresse eller postboks når det er oppgitt. Avtalen med Bring er at pakker skal leveres på kontoradresse.

Fra våre samarbeidspartnere i Danmark - Cenger Scandinavia og Zenith-Dental, sendes pr. dags dato varer to dager hver uke med Schenker. Varene går direkte til Rudshøgda ved Hamar og sendes videre samme dag de ankommer dit. Dette tar som regel to til tre dager lengre enn ved forsendelse fra vårt lager på Hov.

I vår skiftet vi transportør fra Bring til Schenker på leveranser fra våre Danske samarbeidspartnere. Dette har vært en traurig prosess ​OG VI BEKLAGER VIRKELIG DE PROBLEMER DETTE HAR MEDFØRT FOR EN DEL AV VÅRE KUNDER MED SVÆRT LANGE LEVERINGSTIDER. ​Dette mener vi å ha rettet på nå og at leveransene går som vanlig. Vi er kjent for å ha kort leveringstid og håper virkelig vi kan leve opp til dette i fortsettelsen.

Det er viktig at dere varsler Dentatec dersom det er varer underveis til dere og dere ikke er på kontoret på antatt leveringsdag.