Om oss

Dentatec Dental Import AS ble stiftet i 1991 av Tannlege Roy Isnes og Tannlege Torfinn Z Mehlum. Vi har siden forkortet navnet til Dentatec Dental AS.Vårt lager og kontor ligger på Hov i Søndre Land kommune, men vi har også et kontor og en medarbeider i Tønsberg.

Tannlegene Isnes og Mehlum eier fortsatt Dentatec Dental, men nå sammen med Stein E Lium, som har arbeidet i tannlegebransjen siden 2002.Vi mener derfor å ha den faglige styrken i ryggen i forhold til kjennskap til produkter, utprøving av nye produkter, og det å kunne gi våre kunder faglige råd vedrørende produkter og teknikker.

Vi kan levere produkter fra de fleste kjente produsenter innen forbruksmateriell og noe småutstyr. Fra vårt lager på Hov leverer vi varer fra kjente produsenter som VOCO, VDW, NTI, Polydentia, Diatech, Zhermack, ASA, Rønvig m.flere. Vi har de siste årene samarbeidet med det Danske depot Cenger Scandinavia som kan levere forbruksmateriell fra de fleste kjente produsenter innen tannlegemateriell. Levreanser fra Cenger tar som regel en til to dager lengre. I 2016 overtok vi salget fra tidligere Cavident, beliggende i Tønsberg. Dette betyr at vi nå også kan levere alle produkter fra det Danske depot Zenith-Dental som var eier av Cavident. Vi mener derfor å ha en stor bredde på våre muligheter for å kunne levere de produkter kundene behøver.

Våre salgsrepresentanter besøker kunder over hele landet. De er faglig godt oppdatert og er jevnlig ute hos kunder for å presentere nyheter fra våre leverandører eller ta opp ordrer.